Потребителски акаунт

Въведете вашите данни, за да станете потребител на сайта и да можете да извършвате поръчки на продукти. Полетата, отбелязани с червена отметка са задължителни.
На посоченият от вас е-мейл ще бъде изпратено съобщение, съдържащо връзка за потвърждение, което ще трябва да кликнете.
Благодарим ви за търпението!

Информация за акаунта
Интервалите са разрешени; Препинателните знаци, не са разрешени, с изключение на точка, тире и долна черта.
Валиден имейл адрес, на който да получавате известия от системата на сайта. Имейлът ви няма да бъде публично показван и ще бъде използван само. ако желаете да получите нова парола или пожелаете да получавате определени новини или известия от нас.
Напишете парола за новия акаунт и в двете полета.
Адрес
Условия за ползване

Моля, прочетете внимателно условията за ползване на BGCalendari.com.

Ако решите да го използвате, е необходимо да направите регистрация на нов потребител. С този акт се счита, че сте съгласни с нашите условия.


Bgcalendari.com е сайт с информациоонна и търговска насоченост, собственост на Алфа Тандем ООД. Фирмата си запазва правото по всяко време да променя съдържанието на сайта, както  и начина за достъп до информацията в него, както и да прекрати използването му за потребители при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.
Всеки един регистриран потребител е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на е-магазина, от първоначалното влизане до напускането му.

Необходими условия, за да се направи поръчка чрез BGCalendai.com:

 1. Регистрация в електронния магазин BGCalendari.com.
 2. Валиден email адрес (на него ще бъде изпратена връзка за потвърждение на въведените от вас данни).
 3. Вярно попълнени адреси за доставка и фактуриране.
 4. Вярно попълнени данни за контакт.

Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона “Поръчай”.
Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор потребителя на BGCalendari.com кaтo клиент и Алфа Тандем ООД като продавач.


При направена от вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от вас e-mail адрес. Администраторът на е-магазина ще се свърже с Вас чрез е-мейл (в него ще получите детайлите, свързани с начина на заплащане на продуктите, които се показват на сайта BGCalendari.com), а при нужда и по телефона за уточняване на срока, детайли относно доставката и други.

I. Начини на заплащане на извършена поръчка.

 1. След извършването на поръчка на сайта BGCalendari.com,  в рамките на 24 часа, клиентът ще получи  е-мейл с детайли за  заплащане на поръчката по банков път, сроковете на доставка на поръчката и информация за транспортирането и до посочения адрес от клиента.
 2. Поръчки, направени чрез сайта, които не са заплатени в рамките на 3 работни дни след приемането на поръчката, се смятат за невалидни. Алфа Тандем ООД и администрацията на BGCalendari.com си запазват правото да блокират IP адреси и анулират потребителски акаунти на клиенти, правещи повтарящи се невалидни поръчки на сайта (FLOOD).

II. Условия за доставка.

 1.  Поръчаните артикули се доставят на посочения от клиента адрес за доставка в рамките на срока за доставка, обявен в изпратената му оферта.
 2. Поръчаните артикули се доставят  в подходяща опаковка съгласно вида им и ползвания транспорт за доставка.
 3. Ако клиентът не осигури навременен достъп, както  и условия за предаване на стоката на посочения от него адрес за доставка, то Алфа Тандем ООД  се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
 4. Транспортните разходи, с изключение на случаите, когато се ползва опция за безплатен транспорт при поръчка в определени количества, се заплащат от клиента при получаване на доставката според тарифните планове на куриерската услуга.

III. Отказ за получаване на направена поръчка чрез системата на сайта BGCALENDARI.com.

Клиент, направил поръчка за  покупка на артикули от е-магазина BGCalendari.com, заплатил офертираната крайна цена по банков път и получил същите по пощата, с куриер, или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея след като вече тя му е доставена, само в следните случаи:

 1. При транспортирането стоката е повредена.
 2. Не е спазен предварително уговорения срок за доставка.
 3. Доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента.
 4. При условията на чл.69,ал.3 от ЗЗППТ.
 5. Рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването на поръчаната и заплатена от него стока.
В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него, връщане на стоката обратно на доставчика като Алфа Тандем ООД ще запази 50% от преведената сума за поръчаните от клиента продукти като обезщетение, а останалата част ще възстанови на клиента по банков път в срок от 30 дни.

След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да я рекламира, или да иска връщането й и възстановяване на платената от него цена в следните случаи и срокове:

 1. В случаите, предвидени в чл.69, ал. 3 от ЗЗППТ.

Рекламации се приемат  в 3-дневен срок от получаването на стоката при условие, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че стоката се намира във вида, в който е получена, без да е била ползвана и е с ненарушена оригинална опаковка.
Транспортните разходи за тези случаи са за сметка на клиента.

IV. Други условия.

Алфа Тандем ООД като собственик на BGCalendari.com не носи отговорност:

 1. За пропуснати ползи, имащи отношение към актуалността и съдържанието на изложените в сайта оферти.
 2. За изложената информация или последиците от ползването на други уебсайтове, до които BGCalendari.com дава връзка.
 3. Спрямо клиента, в случай на липса на складова наличност на оферирана стока или друга невъзможност оферираната стока да бъде доставена на клиента в офертирания за продуктите срок.

V. Действащи ограничения.


Потребителите на e-магазина BGCalendari.com нямат право:
 

 1. Да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта.
 2. Да ползват автоматизирани системи за зареждане (download) на каквато и да било информация.
 3. Да претоварват системата с фиктивни заявки или друга информация (flood).
 4. Потребителите нямат право да ползват screenshot на www.BGCalendari.com без изрично разрешение.
 5. Ако в сайта BGCalendari.com  се съдържат връзки към други сайтове, фирма Алфа Тандем ООД не носи отговорност за тяхното съдържание или потенциалните вреди, които биха били нанесени на потребителя или техниката за достъп, която ползва за това си действие.
   

 

 

Image CAPTCHA
Въведете кода, изписан на картинката.
X
Image CAPTCHA
Въведете кода, изписан на картинката.